logo

سپهر بار سهند ؛ شرکت بین المللی حمل بار

فریت بار

فریت بار

یکی از دغدغه های افرادی که قصد سفر یا مهاجرت به خارج از کشور را دارند، فریت بار مسافری می باشد. خیلی از افراد به دلیل دلبستگی و علاقه مندی که به وسایل شخصی و یا به وسایل منزل خود دارند، خواستار ارسال آنها به کشور مقصد، با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه می باشند. از جمله سوالاتی که در این زمینه پیش می آیند مانند؛ چه چیزهایی را می توان ارسال کرد؟ چه مقدار بار را می توانید با خود ببرید؟ بار خود را چگونه ارسال کنید؟ هزینه های ارسال بار چقدر هستند؟ و یا فریت بار خود را به چه کسی بسپارید؟

ما در این مقاله تلاش کرده ایم تا اطلاعات بیشتری در زمینه فریت بار و هر آنچه که با این موضوع در ارتباط است را با شما در میان بگذاریم.

فریت بار چیست؟

فریت بار (Freight) که مترادف با کلمات cargo، cartage نیز می باشد، در لغت به معنی حمل بار ترجمه می شود. که در صنعت حمل و نقل، منظور به ارسال و حمل بار به صورت های هوایی، زمینی و دریایی است. به طور کلی اصطلاح فریت بار، به ارسال بار هوایی به کشورهای خارجی، بدون همراه اطلاق شده که می تواند با توجه به نوع، مقصد و میزان آن، به حالت های گوناگونی انجام پذیرد.

آنچه که فریت بار مسافری را دارای اهمیت کرده و مهم است، قیمت مقرون بصرفه آن نسبت به اضافه بار مسافری می باشد. مسافران می توانند بار اضافی همراه خود را قبل از انجام سفر هوایی، به فرودگاه منتقل کرده و با هزینه ای ناچیز بار خود را به صورت هوایی به مقصد مورد نظر ارسال کنند.

مقوله فریت بار به تمامی کشورها قابل انجام است. کشورهایی مانند؛ فریت بار آمریکا، فریت بار کانادا، فریت بار انگلستان، فریت آلمان، فریت بار استرالیا، فریت بار ترکیه، فریت بار امارات، فریت بار فرانسه، فریت بار سوئد، فریت بار قطر، فریت بار عمان، فریت بار نروژ و ….

فریت بار یا اضافه بار مسافری؟

بهترین جایگزین برای اضافه بار مسافری، فریت بار می باشد. در فریت بار شما می توانید هر میزان باری که دارید را با هزینه بسیار پایین تر نسبت به اضافه بار مسافری، ارسال کنید. لازم به ذکر است که بار شما نباید جزء کالاهای غیرمجاز در فریت بار باشد. همانطور که از قوانین و مقررات ایرلاین ها اطلاع دارید، مسافرین پروازهای هوایی هنگام مسافرت، با محدودیت هایی از طرف شرکت های هواپیمایی برای حمل بار همراه خود مواجه می شوند و معمولا شرکت های هواپیمایی جهت اضافه بار همراه مسافرین، هزینه های بالایی را به عنوان جریمه حمل اضافه بار همراه، به مسافران تحمیل می کنند. اما فرایند فریت بار اینگونه نیست. شخص می تواند قبل از پرواز به ترمینال بار فرودگاه مراجعه کرده و بار خود را با مبلغی بسیار کمتر از هزینه های اضافه بار، به مقصد مورد نظر ارسال نماید.

مدارک مورد نیاز برای فریت بار

مدارک زیر را جهت فریت بار، از قسمت فریت فرودگاه (مثلا فرودگاه امام‌خمینی یا فرودگاه دستغیب شیراز)، باید به همراه داشته باشید:

  • کارت ملی
  • گذرنامه
  • کپی بلیت سفر

مراحل فریت بار

مراحل فرایند فریت بار عبارتند از:

  1. مراجعه به گمرکی که می‌خواهید بار را انتقال دهید و دریافت جواز فریت
  2. بسته بندی بار: یکی از مهمترین بخش های ارسال هوایی بار، بسته بندی و آماده سازی بار می باشد. وسایل خود را به بهترین شکل ممکن بسته بندی کرده تا در طول مدت زمان انتقال از آسیب دیدگی آنها جلوگیری شود. بنابراین کالاهای خود را بهتر است با کارتن، در صورت امکان کارتن ۵ لایه، سلفون، نایلون های حباب دار، به صورت محکم با حوصله و صبر بسته بندی کنید.
  3. حمل بار به دایره ارزیابی گمرک و انجام مراحل اولیه گمرکی
  4. دریافت پته از گمرک ایران و مراجعه به دفاتر شرکت‌های حمل و نقل بار هوایی برای تهیه بارنامه و تگ بار
  5. مراجعه به حراست جهت تایید و بررسی و چسباندن تگ بار بر روی کالاها و وسایل

این مراحل وقت گیر و پیچیده می باشند و پیشنهاد ما به شما این است که جهت انجام فرایند فریت بار هوایی، از خدمات شرکت سپهر بار سهند کمک بگیرید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان با تجربه و متخصص شرکت سپهر بار سهند تماس گرفته تا مشاوره لازم در اختیار شما قرار گیرد.

اشتراک گذاری:

تلفن های تماس سپهر بار

سپهر بار را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ارسال بار به خارج از کشور و هزینه‌های آن، با کارشناسان ما تماس بگیرید: