ایران، مسیر ترانزیتی کشورهای CIS برای رسیدن به آبهای آزاد
نکات مهم و ضروری برای حمل بار به خارج از کشور
گسترش خدمات باربری قطر ایرویزدر آمریکای جنوبی
غول های شرکت های هوایی توسط ویروس کرونا نیازمند کمک مالی شدند
(South Dubai) مرکز جدید فلای دبی
ممنوعیت صادرات ماسک تنفسی نخی
افزایش راه های هوایی به توسعه حمل و نقل سبز می رسد
افزایش باربری قطرایرویز به اوزاکا
فرصتی مناسب برای رونق حمل و نقل عمومی
پرواز های باری فوق برنامه تهران به دبی
ترکیش برنده جایزه بهترین ایرلاین
وعده سازمان هواپیمایی کشوری برای قیمت بلیط جام جهانی
فروش چارتری بلیط هواپیما به هفت شهر ممنوع شد
تحریمهای روسیه کار دست بوئینگ داد
وقتی که میفهمید در فرودگاه اشتباهی فرود آمده اید
زایمان در خطوط هوایی فرانتیر
نخستین فرودگاه تاکسی هوایی در انگلیس
ضرر ۲۰۴ میلیون دلاری گلفایر بحرین در سال ۲۰۲۱
از سر گیری پروازهای قاهره به مسکو
نشست مشترک وزرای راه ایران و قطر برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲
رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به نقش افزایش راه های هوایی در بهبود شرایط زیست محیطی کشور، گفت: امیدواریم با تبدیل فضای ایران به شاهراه هوایی در چارچوب توسعه پایدار، رونق اقتصادی و مسائل زیست محیطی از جمله تولید گازهای گلخانه ای بتوانیم راه را برای پیشرفت به سوی پروازها و حمل و نقل سبز توسعه دهیم.
سحر تاجبخش روز دوشنبه در ششمین کنفرانس بین المللی - منطقه ای تغییر اقلیم افزود: حوزه های مختلف سهم متفاوتی در تغییر اقلیم دارند که سهم حمل و نقل ۱۴ درصد است که در این بخش منابع سوخت متعددی دخالت دارد که مهم ترین آن حمل و نقل زمینی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی به نقش حمل و نقل هوایی در تغییر اقلیم اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر ۳۰ هزار کیلومتر مسیر هوایی جدید در کشور ایجاد شد، این افزایش مسیر باعث شد که راه های هوایی ما از ۶۰ هزار کیلومتر به ۹۴ هزار کیلومتر افزایش یابد که ویژگی آن کوتاه شدن مسیرها و استفاده از سیستم ناوبری هوایی ماهواره ای است.
وی به تاثیر آن در کاهش گازهای گلخانه ای اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال پرواز بندرعباس به تبریز در نظر می گیریم که ۱۲۱ دقیقه و مسافت آن ۹۷۰ مایل بود که در مسیر جدید زمان به ۱۰۴ دقیقه و فاصله به ۸۳۶ مایل کاهش یافت که این کوتاه شدن مسیر و زمان، به کاهش مصرف سوخت و تولید گازهای گلخانه ای منجر می شود.
تاجبخش افزود: اگر روزانه در این مسیر ۵ پرواز داشته باشیم با این حساب حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فقط در این مسیر صرفه جویی خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: با افزایش یک درجه ای دما، درآمد ناخالص ملی در دنیا تحت تاثیر قرار گرفته، حال اگر با افزایش ۲ تا ۴ درجه ای دما مواجه شویم، ناامنی غذایی را در کشورها منجر خواهد شد.
تاجبخش بیان داشت: امروز تغییر اقلیم جزء مسائل امنیتی کشور محسوب می شود، اتفاقی که در اقلیم افتاده افزایش رویدادهای حدی را در بسیاری از نقاط به دنبال داشته است که کشور ما نیز از آن متاثر شده است.