ایران، مسیر ترانزیتی کشورهای CIS برای رسیدن به آبهای آزاد
نکات مهم و ضروری برای حمل بار به خارج از کشور
گسترش خدمات باربری قطر ایرویزدر آمریکای جنوبی
غول های شرکت های هوایی توسط ویروس کرونا نیازمند کمک مالی شدند
(South Dubai) مرکز جدید فلای دبی
ممنوعیت صادرات ماسک تنفسی نخی
افزایش راه های هوایی به توسعه حمل و نقل سبز می رسد
افزایش باربری قطرایرویز به اوزاکا
فرصتی مناسب برای رونق حمل و نقل عمومی
پرواز های باری فوق برنامه تهران به دبی
ترکیش برنده جایزه بهترین ایرلاین
وعده سازمان هواپیمایی کشوری برای قیمت بلیط جام جهانی
فروش چارتری بلیط هواپیما به هفت شهر ممنوع شد
تحریمهای روسیه کار دست بوئینگ داد
وقتی که میفهمید در فرودگاه اشتباهی فرود آمده اید
زایمان در خطوط هوایی فرانتیر
نخستین فرودگاه تاکسی هوایی در انگلیس
ضرر ۲۰۴ میلیون دلاری گلفایر بحرین در سال ۲۰۲۱
از سر گیری پروازهای قاهره به مسکو
نشست مشترک وزرای راه ایران و قطر برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲
شرکت هوایی فلای دبی، مرکز جدید خود را دبی جنوبی (South Dubai) اعلام کرد.
مدیر بودجه هواپیمایی این شرکت، خبر برنامه ریزی برای تبدیل آل مکتوم اینترنشنال در مرکز جهانی دبی (DWC) بعنوان مرکز جدید خود اعلام کرد
شیخ احمد بن سعید آل مکتوم، رئیس عمران حمل و نقل هوایی ، رئیس و مدیر عامل هواپیمایی امارات و گروه و مدیرعامل فلای دبی، به تمام شایعات در این باره خاتمه داد و صحت این پروژه گسترده را تایید کرد.
او با تایید بر انتقال پایگاه فعلی این شرکت هواپیمایی به DWC از ترمینال ۲ بین المللی دبی درباره ی تاریخ اتمام این پروژه و بهره برداری آن خبری نداد.
وی افزود: ما به آرامی در حال انتقال فلای دبی به آن سمت هستیم. DWC، که به تازگی به عنوان برند دبی جنوبی (South Dubai) تغییر یافته، مرکز اصلی آینده دبی با ظرفیت مشخص و برنامه ریزی شده برای جابجایی ۲۴۰ میلیون مسافر در سال خواهد بود که در حال حاضر قادر به جابجایی تنها ۷ میلیون مسافر در سال میباشد.
پروژهی ” دبی جنوبی ” (South Dubai) با نام قبلی Dubai World Central که در حال ساخت می باشد، شهریست شامل فضای نمایشگاهی، فرودگاه بین المللی، منطقهی تجاری، منطقهی تفریحی و منطقه ی مسکونی که همه و همه فرصت های بسیار جدید و ایده آلی را از نظر تجاری و توریستی برای دبی به ارمغان می آورد.